torstai 14. heinäkuuta 2011

Munakoisokukkia

Nyt ymmärrän miksi sitten kuitenkin ostan efektilakkoja. Tylsästä mummoväristäkin kuoriutui upea kaunotar kun vähän suti Orlyä pintaan. Lisätään muutamia överikukkia ja pisteitä ja kesäiset ja samalla ei-niin-kesäiset munakoisokynnet ovat valmiit. 


Yksi noista jättikukista ei oikein suostunut asettumaan ja tippui pois useaan otteeseen. Muut kestivät kyllä jopa päiväunet, mitä ihmettelen. Noin isot koristeet ovat niin suuressa vaarassa irrota. Käytetyt tarvikkeet:

-Yves Rocher kovettava hoitolakka
-L'oreal Resist&Shine Titanium 606
-Orly Grape Glitz
-Wild & Crazy Twilight
-Mavala Minute Quick-Finish
-Pieniä ja isoja kukkastrasseja
-Dotting tool


Ystävälleni tekemät kakkoskynnet. Hänen ideoimansa, minun toteuttamani ja oli todella tyytyväinen lopputulokseen.


Ja kun kerrankin shoppailuseuraa oli, pitihän sitä kirpparillakin käydä :D Löysin ihania Yssyn värilakkoja (41 ja 50) sekä vielä ihanampia glitterilakkoja (48, 45, 46, 50) ja kaikki hintaan 1,90€. Lisäksi löysin Carlsonilta vielä uuden kiillotusviilan (1,45€) entisen tilalle, josta viilauspinta alkaa mennä ihan sileäksi.

Hävettää jo tunnustaakkin, mutta vielä yksi lakkapaketti ja hyrrä helmenpuolikkaita on tulossa. Sitten kuukauden kynsibudjetti on finaalissa ja shoppailut täytyy jättää ensi kuuhun (:

Osallistuin siihen aiemmin mainitsemaani lakkauskilpailuunkin. En ole ihan varma, olenko tyytyväinen lopputulokseen vai en, mutta enemmän olisi harmittanut jos en olisi osallistunut ollenkaan. Sitäpaitsi teemalakkaus on hauskaa (:

3 kommenttia:

 1. Kirpparilta voi löytyä vaikka mitä ihania kynsilakkoja, sinä löysit tosihienoja!
  Mistä olet ostanut nuo isot keltaiset kukat jotka on nimettömissä sekä peukuissa? Haluun myös!!

  VastaaPoista
 2. Kynsissä ei voi koskaan olla liian vähän glitteriä ;)

  VastaaPoista
 3. Joo (: Ihania löytöjä tuli tehtyä. Noi isot kukat on itseasiassa Suomalaisen kirjakaupan askarteluosastolta alekorista :D Maksoi euron. En tiedä löytyiskö noita enää sieltä (: Ja glitterin suhteen olet ihan oikeassa!

  VastaaPoista