torstai 21. heinäkuuta 2011

Helmi-innostusta

Pientä helmenpuolikasinnostusta havaittavissa (: Näistä tulikin vähän juhlava yhdistelmä, vaikka se ei suinkaan ollut tarkoitus. Johtuu varmaankin helmien väristä. Lakkaus on mielestäni kyllä vähän meh-tyylinen: kaunis, mutta ei mitenkään ihmeellinen.


Alla violetti lakka, kärjissä glitteriä joka on rajattu helmillä sekä sydäntarrat. Yksinkertaista, kyllä.


Täytyy kohta hankkia uusi hyrrä noita helmiä :D Tuntuu siltä että perusvärit, eli valkoinen ja musta, hupenevat aika äkkiä. Olisikohan kromihelmiä olemassa? Niistä voisi saada aikaan hienoja kynsiä...


Käytetyt tarvikkeet:

-Yves Rocher kovettava hoitolakka
-Lumene Natural Code 14 Party on
-Max Factor Nailfinity 866 Extra Glitter
-Merkitön ja nimetön kirkas lakka
-Mavala Minute Quick-Finish (lensi roskiin kuvanoton jälkeen)
-helmenpuolikkaita
-tarroja
-strassi(ja näköjään myös helmi-)tikku

Ja nyt alan uskoa hyvään kynsilakkahaltijattareen! Vasta eilenhän vuodatin huuto.netin kesähitautta ja tänään ne molemmat paketit sitten tupsahtivat postiluukusta. Melkoinen sattuma :D Toinen paketeista oli siis kynsilakkoja ja toinen nail arttia. Kynsilakkapaketti sisälsi 11 kynsilakkaa hintaan 14,50€.


Ensin pienet pullot. Uusi Yves Rocherin hoitolakka, L'oreal La Collection Crystals 203, Maybelline Colorama 54 Cherry Sweet ja 18 Soft Mint (uusi valkoinen lakka, jee!) sekä Trind 26.


Sitten suuremmat: Maybelline Express Finish 21 Red Berries, nimetön ja merkitön kirkas lakka joka menee aluslakaksi, Revlon Color Zing! 491 Violet Zing, Max Factor Nailfinity 882 Angel Nails, Star Gazer 234 ja Gemey Ultra Tenue 56 Bleu Nuit.


Nail art -paketti: kaksi purkkia mikrohelmiä, kaksi arkkia kynsitarroja sekä yksi arkki vesikynsitarroja. Nuo vesikynsitarrat (tai siis water decalsit) tulivat ihan yllätyksenä (: Luulin kaikkien tarrojen olevan perinteisiä. Paketti maksoi vain 2,50€.


Ja sitten ainaiseen päälyslakkaongelmaani uusi ratkaisu: iso pullo Mavalan Mavadryta. Iso pullo on tottakai parempi kuin pieni, eikä tullut paljoa kalliimmaksikaan. Sally Hansen olisi myös ollut yksi vaihtoehto, mutta kerran kokeiltuani huomasin että pulloa ei saa käytettyä loppuun sen muodon takia. Toivottavasti jatkuva päälyslakan loppuminen saadaan tällä kuriin.

Varoitan kuitenkin noista huuto.netin postikuluista. En enää osta yhtäkään tuotetta, jonka postikuluja ei ole täsmällisesti mainittu. Tuon kynsilakkapaketin kohdalla ei nimittäin näin oltu tehty ja myyjältä kysyttyäni sain vastaukseksi epämääräisen "pari euroa". Juupajuu, pari euroa muuttuikin sitten yli kahdeksaksi euroksi. Kyllä ketutti mutta otin asian opetuksena (: Ja joo, olen saanut isompiakin kynsilakkapaketteja pienemmillä postikuluilla, eipä asia muuten olisi harmittanutkaan.

Ja iik! 20 lukijaa? Onko tämä nyt tottakaan? Kamalaa miten nopeasti teitä tuleekaan lisää! (: Olen niin iloinen. Tervetuloa ja toivottavasti viihdytte myös jatkossa!

2 kommenttia:

  1. törkeetä tollanen ettei postikuluja kerrota :( Mutta onneksi oli hintansa veroinen, ihania asioita tilasit taas jälleen kerran!

    VastaaPoista
  2. Jep, ei noiden hinnaksi nytkään tullut kuin joku reilu euro per pullo (: Ja ihania ovat <3

    VastaaPoista