maanantai 25. heinäkuuta 2011

Kärsivällisyys on hyve

Ainakin jos tälläisiä kynsiä haluaa tehdä. Onneksi olen pitkäjänteinen ainakin jossakin mielessä. Näiden kynsien kaikki 150 helmeä on nimittäin aseteltu yksitellen ja käsin :D Aikaa meni tunnin verran ja hermojakin se raastoi, mutta olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen. Nyt vain sitten miettimään, että missä olen nähnyt tälläistä kuviota ennen...

Miksi mun ihana pinkki näyttää ihan punaiselta, yhyy ):

Pohjalla ihanaihanaihana korallipinkki kultashimmerlakka ja ristin muotoon liimailtuja mikrohelmiä. Löysin tuon lakan kirppikseltä ja olen rakastunut siihen <3 Kultaista shimmeriäkin siinä seassa.


Tällä kertaa menetin sitten vähän enemmän helmiä :D Pinsetitkin alkoivat olla jo melko tahmaiset kynsilakasta. Jos tälläistä tyyliä haluaa käyttää, saa varautua siihen että uhreja tulee.

Tässä kuvassa on pinkki oikein!

Käytetyt tarvikkeet:

-Yves Rocher kovettava hoitolakka
-Yves Rocher nimetön/numeroton
-kirkas lakka helmien kiinnitykseen
-Mavala Mavadry
-mikrohelmiä

247, 190, 252


Ja voi itku minua! Käytiin tänään miehen kanssa kaupungilla pikkuasioilla ja Kicksistä kynsilakanpoistoainetta hakiessani löysin tarjouksen, josta olen monesti kuullut mutten itse ole päässyt vielä osingoille: Dependin lakat ota kaksi, maksa kolme. Halvalla lähtivät kaksi ihanaa sinistä ja vaaleanpunainen. Etenkin tuo vaaleampi sininen on googletettuna aivan upea, en malta odottaa että pääsen sutimaan sitä kynsiini!

Edit. No ei tietenkään mikään ota kaksi, maksa kolme! Kyllä se ihan perinteinen ota kolme, maksa kaksi -tarjous oli. Mitenköhän pöllyssä mä olen totakin kirjottanut...

10 kommenttia:

 1. Hienot kynnet, kyllä kärsivällisyys kannatti! =) On se kumma, kun itekin yritän joskus kuvata pinkkejä kynsiä niin ne näyttää punasilta, vaikka miten yrittäis kuvata :D

  VastaaPoista
 2. Kiitos kiitos (: On se kuvaaminen vaikeeta ): Olisi ehkä kannattanut käyttää salamaa ja sammuttaa työvalo eikä hämärä ilta ole ehkä paras kuvausaika mutta noh... :D Ainakin pullosta saa hyvän käsityksen väristä!

  VastaaPoista
 3. mitä ihmettä?! "Ota kaksi, maksa kolme" :DD Viimeks ku kävin Kicksis oli sellane tarjous että "Osta kolme, maksa kaksi" :)

  VastaaPoista
 4. APUA :D Oonko mä oikeasti kirjottanu noin? Voi eiiiii... Mulla menee sanat helposti sekasin puhuessa ja näköjään myös kirjottaessa :DDD

  VastaaPoista
 5. Vitsi kun täällä ois Kicksin liike, niin kyllä mäkin kävisin noi Dependit ostamassa!

  VastaaPoista
 6. Sääli jos ei ole (: Sen verran on kyllä hyvä tarjous!

  VastaaPoista
 7. Heips, vinkkinä noiden strassien ym kohdistukseen... Spagetti on oiva apuväline, eli kostutat raa'an spagetin pään ja noukit sillä strassin, asetat märälle lakalle, ja se on siinä =) Luin tämän jostai jenkkiblogista aikanaan, valitettavasti en muista mistä, mutta omassa käytössä on toiminut. Mielettömän hienoja kynsiä olet kyllä tehnyt!

  VastaaPoista
 8. Kiitos vinkistä! :D Toihan on aivan loistava. Mulla kyllä on strasseja varten työkalu ja mikrohelmet saa pinseteillä aseteltua, mutta eipä sitä koskaan tiedä millon joutuu olosuhteisiin missä niitä ei ole. Kiitos paljon kehuista (:

  VastaaPoista
 9. Voi ei, näiden kynsien näkeminen ei tehnyt yhtään hyvää miun mikrohelmi-himottelulle... :D Nättejä lakkauksia, oikein lukijaksi hyppäsin!

  VastaaPoista
 10. Voi kuule, mikrohelmien kanssa sitä vasta hauskaa on! :D Kiitos ja ihanaa, tervetuloa!

  VastaaPoista