lauantai 30. heinäkuuta 2011

Suurella sydämmellä

Tänään käsittelemme jättisuuria strasseja. Isot vaaleanpunaiset sydämethän ovat tosi söpöjä, mutta entä kynnelle aseteltuina? Jäävät ihan joka paikkaan kiinni ja irtoilevat helposti. Tähän mennessä vasta yhden kanssa olen joutunut tappelemaan, onneksi. Ei sillä, näyttäväthän nämä kynnet ovat ja aion käyttää jättisuuria koristeita jatkossakin.


Alla lila värilakka ja lilaa glitterlakkaa. Kärjissä vinosti cracklelakkaa ja sitten nuo isot timangit. Paljon lakkaa blingien kiinnitykseen, etteivät tipu tiehensä.


Ostin isoja sydämiä, kukkia ja tähtiä Suomalaisesta kirjakaupasta jostain alelaarista. Askarteluunhan nämä on tarkoitettu, mutta käyvät kynsillekkin, jos jaksaa niiden kanssa ähertää ja elellä varoen.


Käytetyt tarvikkeet:

-Yves Rocher kovettava hoitolakka
-H&M Purple
-Yes Love 6
-Isadora Graffiti 807 Pink Bite
-kirkasta lakkaa strassien kiinnitykseen
-Mavala Mavadry
-ISOJA strasseja

Denim Shorts, Brown Eyed Girl, Dove, Mulberry Shimmer

Hei, olen Ine ja minulla on vakava kynsilakkaongelma. Sorruin taas, tällä kertaa Sokoksen alelaariin. Ainakin meidän Sokos kuulema poistaa Miners -merkin kokonaan valikoimistaan ja siksi kaikki meikit olivat 2 euroa, nuo kynsilakat tosin kassalla 1,90€ kappale. En tiedä onko näin muualla, mutta tarkkailkaa tilannetta. Joensuun liikkeeseen ei ehkä kannata rynnätä, jäljellä oli enää pari kappaletta noita lakkoja :D

Blogi menee nyt noin viikon mittaiselle tauolle. Olen lähdössä kesän viimeiselle reissulle tuonne kotiseuduilleni Etelä-Suomeen enkä usko että ehdin/jaksan lakata kynsiäni paljonkaan saatika sitten kirjoittaa blogia. Reilun viikon päästä sitten taas jatketaan (: Suunnitelmissa on käydä Helsingissä,  Tukholmassa sekä Tallinnassa, joten varautukaa massiiviseen ostoskasaan!

8 kommenttia:

 1. Mä en oo koskaan tollasta Miner-merkkiä nähnytkään. Itse shoppailin paljonkin Sokoksella Hämeenlinnassa asuessani.

  Kivaa reissua! :)

  Me myös lähdetään ens viikon loppupuolella mun kotiseuduilleni Etelä-Suomeen.

  VastaaPoista
 2. Niinkö o: No sepä omituista... En ole kyllä itsekkään törmännyt koskaan ennenkuin nyt. Hyvää reissua myös itsellesi, ollaan siis molemmat etelän tyttöjä! (:

  VastaaPoista
 3. ine: hei onko nuo minersin lakat kuinka hyviä ? bongasin nimittäin sokoksen nettikaupasta että nuo oli siellä vaan 1,13e : )

  VastaaPoista
 4. Testasin tässä yhtä eilen (: Ihan kelpo peruslakkoja. Parilla kerroksella peittää siedettävästi. Jos nyt jotain miinusta niin siveltimeen valuu aina varresta sitä lakkaa ja yhtäkkiä sitä onkin kynnellä hirveästi :D Mutta sehän on kaikissa lakoissa joissa on pitkä varsi siveltimessä. Osta ihmeessä kun halvalla saa! On hintansa väärti (:

  VastaaPoista
 5. Rohkee veto! Mulla olis aina tukassa tai jossain kiinni isot koristeet :D

  VastaaPoista
 6. No jouduin sen yhden kanssa tappelemaan kun tarttui hiuksiin kiinni ja irtosi :D Sittenkun se piti vielä löytääkkin tästä pehkosta...

  VastaaPoista
 7. Voi miten ihanat (: Mulla tulis ongelmia noin isojen koristeiden kanssa, mutta mikäs siinä jos ne kestää :D Ryhdyin lukijaksi, kato säkin mun kynsiblogi!

  http://opportunitiesfornails.blogspot.com/

  VastaaPoista
 8. Sulle on pieni palkinto mun blogissa: http://tiikeriankan.blogspot.com/2011/08/one-lovely-blog-palkinto-o.html :)

  VastaaPoista