lauantai 2. heinäkuuta 2011

Hologrammirakkautta

Tulipas tänäänkin tehtyä auringonpaisteeseen sopiva lakkaus. Taitaa helleaalto vaikuttaa alitajuisesti (: Kyseessä siis Golden Rosen hologrammilakka ja sen päälle Miss Selenen sydämiä (ja minähän en toki harrasta Seppälälakkoja en...). Lakkauksesta tuli aika yksinkertainen, mutta hologrammithan eivät mitään ihmeellisiä koristeluja seurakseen kaipaa. Minun kuvaustaidoillani en ihan saanut efektiä vangittua, mutta jotain sinnepäin.

Päivänvalossa

 Nuo Golden Rosen hologrammithan ovat hintaansa (3€) nähden erittäin hyvälaatuisia. Parhaiten näistä saa hologrammin esiin jonkun loisteputkivalaistuksen alla, jota yritin vähän imitoida pöytävalolla. Mutta tuo Selenen sydänhilelakka sitten! Kyllä sai sydämiä tosissaan pullosta onkia :D Ei sillä, lopputuloshan on kaunis. (Edit. Näitä koko päivän katseltuani sanottakoon että "kaunis" :D)

 
Pöytävalon allaKäytetyt tarvikkeet:
-Yves Rocherin kovettava hoitolakka
-Golden Rose Holographic 107
-Miss Selene 186
-Mavala Minute Quick-Finish

Olen huudellut tässä muutamia kynsitavaroita Huuto.netistä, mutta näin kesällä kun ihmiset ovat lomilla ja niin edespäin, on kaupankäynti vähän hidasta. Saa nähdä milloin pääsen ensimmäisen ostospostaukseni tekemään (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti