keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Yllätys!

Ehdin näköjään sittenkin kirjoitella vähän blogiinkin (: Tämänpäiväiset kynnet ovat nallukkateemaiset. Olen jotenkin vastarannankiiski kun aina täytyy saada lakata kynnet efektilakalla. Orlyn Limelite kyseessä eikä se peittänyt viidennelläkään kerroksella. Miksi edes ostan näitä efektilakkoja >: Peittämättömyyden näkee kilometrin päähän.


Etusormessa ja nimettömässä nallefimoja, keskisormessa käsintehty nallennaama ja peukalossa ja pikkurillissä konadoidut nallet. Ruskea leimauslakka olisi ollut kivempi >: Sääli kun en semmoista omista.


Käytetyt tarvikkeet:

-Yves Rocher kovettava hoitolakka
-Orly Limelite
-H&M Dust & Diamonds
-Konadin musta erikoislakka
-Mavala Minute Quick-Finish
-Fimot
-Kuviot konadin laatasta s10
-Dotting toolTälläiset kynnet tein kaverilleni. Hän teki vaikeita valintoja ja nappasi suuresta valikoimastani lakkoja ja koristeita joista piti ja minä ideoin. Pohjalla Wild & Crazyn Pinky Promise, kärkiin tuputeltu saman sarjan Super Star, päällä Ticklish Toes ja strassit. Näistä ei valitettavasti ole tarvikekuvaa mutta... (:

 
Tässä ISON pakettini sisältö! 15 kynsilakkaa. Koska noin isosta kuvasta ei saa selville mitä ihanuuksia luokseni saapuikaan, paloittelin hieman.


 Isadoran graffitilakkoja. Vasemmalta oikealle 803 Masterpiece Pink, 805 Spraycan Blue, 806 Subway Green, 807 Pink Bite ja 808 Blue Burner


Wild & Crazyja. Anchorage, Super Star, Pinky Promise ja Twilight


Loput olivat sekalaisia. Rimmel 60 Seconds 825 Sky High, MNY 661, LR nimetön, Eveline Party Colours 376, Nivea Colour Dynamite 712 Ice Rose ja Wet n Wild Wild Shine Sparked. Ostin koko paketin siis Keijju myy -sivuston alennusmyynnistä ja eeeerittäin halvaksi tuli (: Koko setti 23,75€ ja kaikki joko käyttämättömiä tai erittäin vähän käytettyjä. Vertailun vuoksi kolme graffitilakkaa tulisi maksamaan saman verran.


 Toiselta myyjältä saapui kolmen tarra-arkin setti. Aivan ihania. Noille sydänpitseille on jo suunnitelmia...


Kävimme ystäväni kanssa myös shoppailukierroksella ja tälläinen uutuus löytyi! H&M:n graffitilakka! Onko kukaan vielä ehtinyt tutustua? Erittäin edulliseen 2.95€ hintaan saat 7ml mustaa cracklelakkaa (vertailuksi, Isadoran 6ml). En ole vielä ehtinyt testata enkä nähnyt muita värejä ainakaan vielä. Kaikki jotka etsivät halpaa mustaa peruscracklea, juoskaa riemusta kiljuen henkkamaukalle (:

Tästä tuli tälläinen mammuttimainen yllätyspostaus vaikka minun ei pitänyt ehtiä. Noh, elämässä sitä ei aina tiedä mitä tapahtuu (:

4 kommenttia:

 1. Aivan ihanan ison paketin sait joka oli täynnä ihania kynsilakkoja!! Minäkin tahtoa! :D

  VastaaPoista
 2. Joo! Olin niin innoissani kun availin pakettia :D Tekis mieli testata heti kaikkia <3

  VastaaPoista
 3. Oioioi! Mikä tuo Keiju myy sivusto oikein on? Mielenkiinto heräsi :D Googlettamalla en löytänyt :(

  VastaaPoista
 4. http://keijjumyy.blogspot.com/

  Keijju myy on siis blogimuotoinen tarpeettomien kynsitarvikkeiden kauppa (: Siellä näyttää olevan vähän tuotevajausta sattuneesta syystä, köh köh... En tosin tiedä että mitä tuo etusivulla mainittu huuto.nettiin siirtyminen tarkoittaa, että mahtaakohan jatkaa tuota blogiaan vielä. Toistaiseksi kuitenkin varmaan voi vielä ostaa tuolta.

  VastaaPoista