maanantai 11. heinäkuuta 2011

Mäkkärivärit

Minulla ja Mavalalla on ollut myrskyisä suhde. Värilakkoihin en ole edes vilkaissutkaan sen jälkeen kun erään glitterlakan korkki jumahti kiinni ja kun mieheni yritti sitä voimalla avata, pullon kaula petti ja glitterlakat lensivät pitkin seiniä. Pikakuivattajista kuitenkin tykkään kovasti. Sitten sainkin tahtomattani yhden pullon taas erään kynsilakkapaketin mukana. Tänään läiskin sitä kynsille ja pahus vie, sehän oli hyvää tavaraa.


Lakan nimi on siis Mango Orange, mikä on minusta kyllä enemmänkin punainen kuin oranssi. Se on koostumukseltaan helmiäinen, mikä teki siitä erittäin vaikean kuvattavan. Onneksi onnistuin jotenkuten vangitsemaan sen olemuksen. Päälle vinottain keltaista graffitilakkaa (joka on muuten lopussa tai muuten vain kuivunut, nyyh. Taidan kokeilla elvyttää sitä ohentajalla) ja keltaiset ruusutarrat. Lopputuloksesta tosiaan tuli mäkkärin värinen :DPäälyslakasta ei tullut kyllä enää yhtään mitään. Minute Quick-Finish oli aivan lopussa ja lisäksi liisteröitynyt ja sen saaminen kynnelle oli tuskaisa kokemus. Taidan kuitenkin pitäytyä vanhassa ja ostaa vain uuden pullon (: Se on halpaa, ajaa asiansa eli kuivattaa nopeasti ja ehdin yleensä käyttää sen ennen liisteröitymistä. Käytetyt tarvikkeet:

-Yves Rocher kovettava hoitolakka
-Mavala 144 Mango Orange
-Isadora Graffiti 804 Yellow Crew
-Mavala Minute Quick-Finish
-tarroja

Ihana ISO lakkapakettini oli jo tänään kotiovellani, mutta koska paketti on ISO, postipoika ei saanut sitä työnnettyä luukusta emmekä ehtineet avata hänelle ovea. Haen sen postista huomenna enkä malta odottaa! Toivottavasti kaikki pullot ovat ehjiä. Kokemusta on myös lakanhajuisista ja tahmaisista paketeista.

Päivittäiseen päivitystahtiin tulee pieni katkos, kun eräs ystäväni saapuu kotikulmiltani tänne vierailemaan pariksi päiväksi. Eipä se varmaan kenenkään elämää kaada ja päivittäiset päivitykset jatkuvat taas torstaina (:

2 kommenttia:

  1. Odotan innolla sitä että näytät mitä ISOSTA lakkapaketista löytyy!!!
    Olen myös miettinyt ostavani tuon mavalan pikakuivattajan, monessa blogissa on kehuttu sitä :)
    Minä taas rakastan mavalan kynsilakkoja <3 ihania värejä sekä hyvin levittyviä :) Omistan tosin vain 3 mavalan kynsilakkaa, mutta siihen tulee kyllä muutos kun ensimmäinen palkka ilmestyy !! Palkka häviää yhtä nopeasti kuin se tuli hehe :D

    VastaaPoista
  2. Heh (: Minäkin odotan että pääsen penkomaan sitä pakettia. Juu tämä lakkakin oli tosi hyvin levittyvä o: Ihmettelin. Voikun pääsisi itsekkin töihin niin olisi enemmän rahaa tuhlata lakkoihin :D

    VastaaPoista