sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Kato äiti, mä oon gootti!

Kummasti alitajunta pistää minut aina tekemään vastakohtakynsiä. Eilen olin prinsessa, tänään sitten tumma gootti :D Tai voi näitä varmaan bilekynsiksikin sanoa, paikalliseen yökerhoon ainakin voisi käydä kimaltelunsa ja väriensä puolesta.


Alla fuksiaa glitterlakkaa, puolella kynnellä mustaa cracklea, "puhtaalla" puolella mustia helmiä ja kärjet mustalla. Eipä ole vaikeaa ei (:


Tuo H&M:n crackle on aika hassu. Se tosiaan lohkeilee enimmäkseen jännästi pitkittäin eikä se tarvitse kuin ihan ohuen kerroksen. Päinvastoin, paksumpi kerros lohkeilee aika huonosti, niinkuin kyllä kaikissa crackleissa, mutta tässä vielä jotenkin normaalia huonommin. Ei sillä, tykkään kyllä tästä! Hinta ei ollut paha, isohko pullo ja loppuen lopuksi ihan nättiä jälkeä.


Käytetyt tarvikkeet:

-Yves Rocher kovettava hoitolakka
-Collection 2000 Hot Looks 12 Minx
-Cracked Nail Polish by H&M
-Rimmel 60 Seconds 800 Black out
-Väritön lakka helmien kiinnitykseen
-Mavala Mavadry
-helmenpuolikkaita
-helmitikku

Apua! Lakkauskilpailuita on nyt niin älyttömästi etten tiedä miten päin olisin :D My Dream Nails -blogissa on kolmen kategorian teemalakkauskilpailu ja MiMax -verkkokaupassa kisaillaan vaatimattomasti ihan vain vuoden 2011 hienoimmista kynsistä. Lakkauskilpailut on minusta ainakin tosi kivoja, mutta en viitsisi laittaa kilpailukynsiä blogiin ennen kilpailun ratkeamista ja siksi pitäisi tehdä monet kynnet päivässä :D Kunhan kesäopinnot tässä alkuviikosta hieman helpottaa niin on onneksi vaikka koko loppuviikko aikaa väsätä kynsiä.

Ja terveisiä sittariin, ettei saa huijata kynsilakka-addiktiparkoja virheellisillä telineillä ): Olivat laittaneet Rimmelin uusimman I <3 Lasting Finish kokoelman Rimmelin tuoksulakkojen telineeseen. Kierrätystä joo, muttakun ainakin meikäläinen juoksi lähes innosta kiljuen katsomaan että mitäh, oikeasti, uusia tuoksulakkoja?! Pettymys oli valtaisa kun lakat olivatkin tavallisia, tosin yhtä pastellisen värisiä kuin tuoksulakat. Nyyh. Tunnen oloni niin huijatuksi :D

11 kommenttia:

 1. haha :D Voi sinuu!! :D Minua alkoi eilen harmittaa kun näin Anttilassa telineen, jossa oli uusia Rimmelin kynsilakkoja MUTTA niistä puuttui hinta!! :( Niinpä en raaskinut ostaa mitään kun en tiennyt hintaa.. Siin oli pari ihanaa värii jotka oisin mielelläni kotiuttanut ://

  VastaaPoista
 2. Joo ei tuossakaan ollut mitään hintoja >: Muutama tosi ihana oli myös joista olisin ehkä ollut kiinnostunut. Pöh! :D

  VastaaPoista
 3. Kiitos ehdotuksestasi, aion tehdä tavallisen ranskalaisen manikyyrin!! Aloin tässä miettiä, että kuinka kauan sitten tein viimeksi ja tulin siihen tulokseen että onhan siitä jo ihan liian kauan!! :)

  VastaaPoista
 4. Mulla sama ongelma noiden kilpailujen kanssa :D Kun haluan osallistua kaikkiin mutten halua laittaa niitä blogiin ennen kilpailuajan päätyttyä. Jos vaikka joku varastaa mun "upeat" ideat... :D Hienot kynnet muuten, en tiennytkään että H&M :lla on cracklelakkoja?!

  VastaaPoista
 5. Nails1820: Jep :D Arvasin. Harvoin tulee tehtyä mitään niin yksinkertaista.

  Hantta: Jep! Parempi pelata varman päälle :D Tänään kuitenkin taidan tehdä yhdet kilpailukynnet ennen varsinaisia kynsiä. Minäkin löysin sen cracklen vasta kun itse siellä kävin o: Hintaa kolme euroa eli eipä edes paha (:

  VastaaPoista
 6. Pöh, olisin mielelläni mennyt H&M nettisivuille katsomaan ihmettä nimeltä cracklelakka, mutta ei sitten, siellä ei ollut. Mitä värejä crackleissä oli? (: Ja oliko siellä tyyliin hyllyt tyhjänä vai ihan täynnä? (= menekki?)

  Ihanat kynnet! Tekisi itsekin mieli tommoista tummaa luumunpunaista lakkaa, mmm.

  VastaaPoista
 7. Ai nettikaupassa ei myydä? Höh >: Toistaiseksi oli vaan mustaa ja ne oli piilotettu muiden kynsilakkojen sekaan ovelasti :D Ei niitä muistaakseni ollut hirveästi mennyt, että eiköhän niitä löydy seuraavan kerran kun h&mllä käyt (:

  Kiitos kehuista (: Kuvaustaitoni ovat ilmeisesti luultua surkeammat kun itseasiassa lakka on luonnonvalossa semmoinen tumma pinkki... Voi itku :D

  VastaaPoista
 8. nojaa, mä tykkään keksiä uusia värejä :--D Ja koneen näytön kirkkaudet vaihtelee ;) Eipä juu nettikaupassa ole, törkeetä.

  VastaaPoista
 9. Haha (: No nuo näytön kirkkaudet on kyllä totta. Nettikauppa on ilmeisesti ajastaan jäljessä ):

  VastaaPoista