lauantai 23. heinäkuuta 2011

Rakkauskynnet

Eikö vain? Katsokaa nyt vaikka näitä, eivätkö ole ihanat? Teinköhän ystävänpäiväkynnet pikkuisen etuajassa? Romantiikkahan kyllä sopii kesään mutta että tämmöistä söpöilyä... En tiedä teistä mutta itse tykkään näistä kynsistä kauheasti!


Alla kolmivärinen liukuvärjäys jonka päällä vaaleanpunainen mikroglitterlakka, peukaloissa strassisydän, etusormessa mikrohelmisydän, keskisormessa tarra, nimettömässä helmenpuolikassydän ja pikkurillissä sydänfimo. Huhhuh. Melkein henkeä piti vetää välillä.


Peukaloon tuli vahingossa yksi lila strassi kun se oli eksynyt vaaleanpunaisten sekaan enkä huomannut sitä ajoissa ja vasemmassa kädessä kaikki ovat vähän vinksallaan mutta mitäs pienistä :D Jotenkin tulee mieleen jotkut prinsessateemaiset lasten synttärit? En kyllä rupeaisi näitä kymmenelle tyttölapselle värkkäämään, oli nimittäin sen verran hauskaa noiden mikrohelmienkin kanssa.


Käytetyt tarvikkeet:

-Yves Rocher kovettava hoitolakka
-Collection 2000 Hot Looks 1 Lola
-Rimmel I <3 Lasting Finish 025 Strawberry Fizz
-Gallery Colours 131 Posh Peony
-Eveline Pastel Colours 266
-Kirkasta lakkaa härpäkkeiden kiinnitykseen
-Mavala Mavadry
-fimoja
-helmenpuolikkaita
-mikrohelmiä
-tarrat
-strassit
-strassitikku

Tuo Rimmelin lakkahan siis on sitä tuoksuvaa lakkaa joten kynnet tuoksuvat mansikalle kivasti (: Mikäs sen söpömpää kuin vaaleanpunaiset sydänkynnet jotka tuoksuvat mansikalle! Taisi tulla joku kynsisöpöyden maailmanennätys. Toivottavasti kynnet kestävät saunan, kun vuoro alkaa piakkoin. Älä nyt petä minua, Mavadry!

2 kommenttia:

  1. Pakko sanoo että sulla on aivan ihania kynsiä! Ei sellasia perustylsiä, vaan huomaa että mielikuvitusta on käytetty :) Ryhdyin lukijaksi!

    VastaaPoista
  2. Oi vitsi! Kiitos (: Sait kivan kestohymyn mun naamalle loppuillaksi. Tervetuloa!

    VastaaPoista