lauantai 16. heinäkuuta 2011

Kynsibloggarin huono päivä

Joo ei mennyt tämä lakkaus ihan putkeen :D Kaikki, mikä vain pystyi menemään pieleen, meni pieleen.
-Valkoinen pohjalakka oli lopussa ja aika liisteröitynyttäkin jo, mikä johti siihen, että pohjalakasta ja samalla myös värilakasta tuli epätasaisia ja joissain kohti väriä ei edes näytä olevankaan.
-Olin lakannut jo pariin värilakkakerrokseen asti, kun muistin että ainiin, nimettömästä piti tulla musta. Eikun vaan lakkaamaan päälle ja nyt siinä on varmaan kymmenisen kerrosta lakkaa. Kärki vaan vilkkuu silti neonkeltaisena...
-Neonkeltainen lakkapullo tippui syliini ja valui housuilleni.
-Tuo musta jolla yritin hymynaamoja piirrellä olikin jellymäistä ja hymynaamoista tuli mustan sijaan ruskeita. Kaikenlisäksi ne näyttävät vielä ihan karmeilta ja etusormen sommittelu epäonnistui täysin. Tässä ne kuitenkin ovat, traagiset neonkeltaiset hymynaamakynnet.


Alla siis valkoinen lakka, kuten neonlakoissa kannattaakin olla jotta värin saa kunnolla esille. Neonisuus ei kuvissa näy, sillä se on tajuttoman vaikea vangita kameraan enkä lähde sitä taidoillani edes yrittämään. Nimettömässä samaa mustaa lakkaa kuin dotting tooleilla piirretyissä hymynaamoissa ja hymynaamafimo päälle. Noita hymynaamafimoja minulla oli yksi ainoa palanen, joten toisen käden nimetön on erilainen. Kynnet on vielä matattu.


Täytyy marssia maanantaina Seppälään ja ostaa Wild & Crazyn Montana seuraavaksi valkoiseksi lakaksi. Sitä on kovin kehuttu ja pullo on halpa ja iso. Pakkohan neonlakoille on valkoinen aluslakka olla, ei niiden ihanat värit muuten oikein esille tule.


Käytetyt tarvikkeet:

-Yves Rocher kovettava hoitolakka
-Eveline Pastel Colours 253
-Depend nimetön
-Eveline Party Colours 376
-Rimmel Lycra Pro Matte Finish

Mainitsin aiemmin, että olen kokenut myös kynsilakkapaketin johon on mennyt pullo rikki. Kaikki Dependin lakkani olivat siinä paketissa ja jostain kumman syystä niiden etiketit pyyhkiytyivät pois kun hinkkasin niitä kynsilakanpoistoaineella. Nyt niissä ei ole numeroita eikä logoa ):

Huomenna sitten uudet kynnet paremmalla onnella... :D

2 kommenttia: