lauantai 9. heinäkuuta 2011

Neste Oil Rally

Se näiden kynsien värityksestä tulee mieleen :D Tarkoitus ei ollut tehdä mitään ralliin sopivia teemakynsiä, mutta tuon ihanan sähkönsinisen pariksi sopi niin hyvin vihreä, että en voinut vastustaa kiusausta.

En tiedä mikä kameraani meni tänään >: Kuvanlaatu itkettää jo itseänikin.Tämänpäiväiset kynnet ovat viimeaikaisiin verrattuna melko yksinkertaiset, mutta itse tykkäsin kovasti (: H&M:n Blue My Mind on aivan ihana lakka ja näytti matattunakin upealta. Kärkiin laitoin vapaalla kädellä glitterit ja etusormeen ja nimettömään väreihin sopivat kukkatarrat.

Pikkurilli on itseasiassa kärsinyt jo heti kuvanottohetkellä.


Sääli että lähdimme mieheni kanssa kaupungille seikkailemaan heti lakkailun jälkeen. Koska mattalakka ei ole mikään pikakuivattaja, lakkaus on nyt aika surkeassa kunnossa. Kärjet ovat täysin rullaantuneet ja muut osat ottaneet muuten vaan osumaa. Tarrakukistakin on lähtenyt terälehtiä irti >: Kestän näillä nyt huomiseen ja nautin vaikka vain väristä.Käytetyt tarvikkeet:

-Yves Rocher kovettava hoitolakka
-H&M Blue My Mind
-Yes Love 9
-Rimmel Lycra Pro Matte Finish
-Kynsitarrat

Olen saanut vajaassa kahdessa viikossa viisi lukijaa! Ihan huikeaa minusta (: Kiitos paljon lukijaksi rekisteröityneille ja myös teille, jotka luette minua blogilistan kautta. Olen ollut jokaisesta lukijasta aivan innoissani!

Lakkasin itseasiassa tänään myös toiset kynnet Kynttä pidempää -blogin morsiuskynnet -teemalakkauskilpailuun. Lopputulos oli ihan karmea :D En lähettänyt niitä kilpailuun enkä kehtaa julkaista niitä täälläkään. Ideointi siis jatkukoon. Osallistukaa ihmeessä muutkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti