maanantai 4. heinäkuuta 2011

Kun hologrammi kohtasi matan

Tein tässä varmaan jonkinlaisen kuolemansynnin, mutta olin utelias näkemään mitä tulisi hologrammin mattauksesta. Päälle laitoin vielä skittleleimailut ja strassit. Olipa kyllä pettymys ): Eihän siinä ollut mitään erikoista. Vähän hologrammimaista pintaa oli havaittavissa mutta eipä juuri muuta. Pöh. Tätä en kokeile uudestaan! Pysyköön hologrammi hologrammina ja huomattavasti paremman näköisenä niin.

Etusormen leimakin on mennyt vähän sinnepäin >:
Leimailut menivät vasemmassa kädessä ihan täydellisesti pieleen jostakin kumman syystä, mutta oikea käsi onnistui kelvollisesti. Leimaaminen kynsiini on vähän vaikeaa kun ne mokomat ovat niin kaarevat sekä leveys- että pituussuunnassa. Joudun aika moneen suuntaan stamperia pyörittämään että saisin leiman kokonaisena kynnelle.Strassit tykkään kiinnittää ihan vain päällyslakalla. Tuo tikku on muuten aivan mahtava kapistus! Löysin sen Carlsonin (paikallinen Halonen) alelaarista joskus aikoja sitten jonkun setin mukana, jossa oli sen lisäksi käyttökelvoton päälyslakka ja pieni purkki kirkkaita strasseja. Tikussa on jonkin sortin kumimainen pää, johon strassit tarttuvat itsestään painettaessa, siis vähän kuin akryylitikku ilman päällyslakalla leikkimistä.Käytetyt tarvikkeet:

-Yves Rocher kovettava hoitolakka
-Golden Rose Holographic 103
-Leimailuun Konadin keltainen, vihreä, sininen, pinkki ja punainen erikoislakka ja leimat laatasta m22
-Strassien kiinnitykseen Mavalan Minute Quick-Finish
-Rimmel Lycra Pro Matte Finish
-Strasseja
-Strassitikku

Konadtarvikkeista sen verran, että minulla on Konadin Gold Set, joka sisältää nuo mainitsemani värilakat, mustan ja valkoisen lakan sekä 12kpl laattoja, strasseja, akryylitikku, stamper, scraper ja laatanpidin. Cesarsshopin sivulla on aika hyvä kuva setistä, joten minun ei sitä ehkä tarvitse erikseen kuvata (:

Maybelline Forever Strong Pro sävy 155 Bubblegum

Viimeiseksi vielä pieni ostosesittely. Tuommoinen rakkaus tuli tänään postiluukusta! Täydellinen barbiepinkki, jossa pienenpienenpientä shimmeriä ja violetti flash. Löytyi huuto.netistä käyttämättömänä hintaan yksi euro plus postikulut. Menee kyllä aikaa ennenkuin tämä tulee kynsillä näkymään, sillä minulla on tällä hetkellä jonossa 43 muuta täysin upouutta ja kokeilematonta lakkaa. Ai mitenniin olen kynsilakka-addikti?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti