keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Kullanhohtoista

Minä se en sitten suostu käyttämään cracklelakkoja perinteisesti koko kynnelle. Tämänkin lakkauksen idea lähti puhtaasti siitä, että yritin kehittää taas uusia cracklenkäyttötapoja. Kivasti tuo raitakin muistuttaa kultapohjalla komeetan pyrstöä (: Olen tyytyväinen näihin.


Pohjalla kullanhohtoinen lakka, glitterraita vinottain, glitterraidan päälle crackleraita ja kulmiin konadoitu tähdet. Sääli ettei tuo glitter hirveästi erotu ): Olisi pitänyt laittaa useampi kerros.


Tuo pohjalakka oli kirppislöytö myös. Sen oikea väri on persikkainen vaaleanpunainen, mutta kynnellä sen kultainen flash on niin voimakas, ettei muuta väriä näykkään. Mummot olivat kirppiksellä melko hauskoja :D Testailin kynsilakkojen juoksevuutta kääntelemällä pulloja ja mummot vieressä katselivat silmät pyöreinä. Jätin pöytään yhden täysin kuivuneen ja otin pari mukaani. Kuulin mummojen keskustelevan että "jaa, noinkos ne kynsilakat tarkistetaan! jos se liikkuu, niin se kelpaa" :D Voi mummelit. Aina näköjään oppii uutta.


Käytetyt tarvikkeet:

-Yves Rocher kovettava hoitolakka (uusi pullo!)
-Rival de Loop 06
-Yes Love 11
-Isadora Graffiti 808 Blue Burner
-Konadin sininen erikoislakka
-Mavala Mavadry
-Kuviot laatasta m3

Sain tänään vihdoin tehtyä toisenkin kilpailulakkaukseni! Laitoin molemmat menemäänkin (: My Dream Nails -blogin lakkauskilpailu on siis kolmessa kategoriassa: käsintehty, ranskisvariaatio ja kesä. Osallistuin vain kahteen jälkimmäiseen koska käsinmaalaus on edelleen hyvin heikkoa enkä usko että minulla olisi mitään mahdollisuuksia. Sääli kun palkinto olisi ollut siinä(kin) kategoriassa niin ihana. Olen kuitenkin luottavainen lähettämieni kynsien suhteen (: Toivottavasti menestyn!

4 kommenttia: