perjantai 15. heinäkuuta 2011

Raikkaita kurkkuja

Edellisen hieman tummasävyisen lakkauksen jälkeen onkin hyvä tehdä jotain vähän pirteämpää ja nimenomaan raikkaampaa. En ole ennen mitään hedelmiä, tai tässä tapauksessa vihanneksia, käyttänytkään kynsissäni, vaikka muutaman sitä lajia olevan fimon omistankin. Nyt ne mielestäni sopivat keventämään tummempaa vihreää.


Alla kahta eri vaaleanpunaista lakkaa (joista toinen taas efektilakka, ehe), cracklelakalla tehdyt kärjet ja pari kurkkufimoa. Yksinkertaista siis tällä kertaa.


Koin muuten aivan ihmeellisen ahaa -elämyksen... Vanha keltainen Isadoran graffitilakkani oli hyvin paksua ja kuivui lähes heti kun sen otti pullosta ulos. Tämä upouusi vihreä lakka taas oli juoksevaa ja helposti levitettävää. Missä pimennossa olen ollutkaan! Luulin ihan tosissani että cracklelakat ovat paksua mömmöä alusta alkaen. Keltainen lakka sai välittömästi lähtöpassit kynsilakkojen taivaaseen.


Käytetyt tarvikkeet:

-Yves Rocher kovettava hoitolakka
-The Face Shop PK104(?)
-Orly Pink Lemonade
-Isadora Graffiti 806 Subway Green
-Mavala Minute Quick-Finish

Shoppailuholisti ei kyllä raidoistaan pääse. Laitoin tänään vielä huudon yhteen erittäin halpaan nailart -pakettiin ja toivottavasti voitan sen myös. Sen jälkeen kyllä ihan oikeasti pidän vähän taukoa ostoksista :D Voi minua.

Muokkasin reunapalkkejakin vähän eli lisäsin tunnisteet, blogrollin ja kävijälaskurin. Tulee jotenkin blogimaisempi tunnelma :D

4 kommenttia:

  1. Haha joo :D Ne on aika hassuja.

    VastaaPoista
  2. sulla on kiva blogi ja hienoja kynsiä! mutta jostain syystä luen joka kerta että sun blogin nimi olis "Inen kakkaleikit".... :DD

    VastaaPoista
  3. Kiitos kohteliaisuuksista :D Ihanaa jos joku tykkää. Joo mä tajusin vasta jälkeenpäin että tästä voi vääntää sellaisen... Ja jos laittaa mun blogin googlen blogihakuun niin se kysyy että "tarkoititko Inen kakkaleikit" :D Nyyh.

    VastaaPoista