tiistai 19. heinäkuuta 2011

Hallittu kaaos aka. koristeöverit

Tuota noin... Joskus sitä vain tekee mieli koristella kauniisti ja joskus taas tekee mieli työntää kynnet täyteen kaikkea mitä käsiinsä saa. Minulle kävi nyt vähän jälkimmäinen. Asiaahan ei yhtään helpottanut se, että hyrrällinen helmenpuolikkaita saapui minulle tänään postissa. Pitihän niitäkin päästä testaamaan. Jajajaja... Tekosyitä riittää mutta eipä näitä oikein voi puolustella :D


Pohjana vauvanlila värilakka ja päälle työnnetty herkkufimoja, helmenpuolikkaita, pieniä strasseja, sydän- ja kukkastrasseja sekä erimuotoisia strassitarroja täysin sekaisin. Nami nami. Oikeasti tykkään näistä ihan hirveästi (: Ensimmäiset kynnet joiden kohdalla melkein surettaa että joutuu jo huomenna ottamaan pois. Ah ja voih.


Nuo herkkufimot siis ovat donitseja, vanukkaita ja jotain ihme kiekuroita joista tuli ihan mieleen tikkarit. Tahtoisin lisää namifimoja! :D Ovat aivan ihania.


Käytetyt tarvikkeet:

-Yves Rocher kovettava hoitolakka
-Couleurs Nature 56 Parme Romantique
-Mavala Minute Quick-Finish
-fimoja
-strasseja
-Essencen strassitarroja
-helmenpuolikkaita
-strassitikku


Tilasin siis huuto.netistä yhdeltä luottomyyjistäni hyrrän helmenpuolikkaita. Hyrrässä on siis 1200 kpl erivärisiä helmiä ja hinta oli 3.80€. Ihania (: En olekkaan vielä omistanut näitä yhtään.

Ja arvatkaapa olinko saada sydänkohtauksen kun heräsin ja tietokoneen ruudulla luki 14 lukijaa? Ihan uskomatonta! Ette uskokkaan miten innoissani olen ollut. Olen myös niin liikuttunut kun näin moni ihminen on kiinnostunut vaatimattomasta harrastuksestani, sniff. Tervetuloa vain kaikille uusille!

2 kommenttia: