tiistai 26. heinäkuuta 2011

Kuka pelkää hirviökynsiä?

No en minä kyllä ainakaan näitä :D Voi miten hampaattomilta rassukoilta näyttävät kiilusilmineen. Käsinmaalaus on kyllä edelleen heikko kohtani. Kuvissa on jostain ihmeen syystä oikea käsi, joka onnistui paremmin kuin vasen vaikka oikeakätinen olenkin. Sanotaanko että surkea yritys mutta tulipahan kokeiltua.


Pohjalla tummanpunainen lakka, kärkiin töpötelty tummaa glitterlakkaa, silmät tehty kahdella eri keltaisella, ensin peittävällä ja sitten neonilla. Hampaat samalla tekniikalla, ensin valkoisella hahmottelu ja glitteriä päälle.


Casuellen glitterlakat on kyllä rehellisesti sanottuna surkeimpia lakkoja joihin olen koskaan törmännyt. Omistan ennestään vihreän version ja sen laadun tuntien en edes yrittänyt laittaa tätä punaista koko kynnelle. Korkki natisee kuin vanhat saranat, glitterit on purkin pohjalla eikä lakkaus kuivu koskaan, edes pikakuivattajalla. Älkää ikinä koskeko tuohon litkuun edes pitkällä tikulla.


Käytetyt tarvikkeet:

-Yves Rocher kovettava hoitolakka
-Yves Rocher 32 Bordeaux
-Casuelle glitter nimetön
-Lumene Natural Code 13 Get Color
-Wild & Crazy Neon Melon
-Maybelline Colorama 18 Soft Mint
-Wild & Crazy Ticklish Toes
-Mavala Mavadry
-dotting toolAlkaa jo melkein hävettää nämä kaikki ostokset... Piti käydä hakemassa H&Mltä uusi kesälakkapakkaus. Neljä sööttiä väriä ja hintaa 3,95€. Varsinkin tuo sininen on aivan ihana (: Ja tuollaista kivaa cremelilaa minulla ei vielä olekkaan. Onneksi elokuun ensimmäinen päivä on pian ja saan taas tilata huuto.netin tyhjäksi <3

2 kommenttia:

  1. Mie kävin tänään ostamassa sen toisen summernails-pakkauksen, harkitsin kyllä totakin pakettia :--D

    VastaaPoista
  2. Ai niitä on kaksi? Iik! Äkkiä h&mlle :D Kiitos vinkistä.

    VastaaPoista