torstai 28. heinäkuuta 2011

Hyvin ruskettuneet neoniset kesäskittleranskikset

Otsikko kuvaa näitä kynsiä oikein hyvin. Itseasiassa tuo pohjalla oleva Evelinen lakka on yksinkertaisesti niin tylsä, etten meinannut keksiä sille yhtään mitään koristeluja. Kaupan valossa se näytti ihanalta vanhalta roosalta mutta kotona kauhistuin kun se olikin sitten lähes ihonvärinen ruskea. Jos olisin käynyt jossain aurinkolomakohteessa paahtumassa kaksi viikkoa niin ehkä tämä sitten näyttäisi melkein nudelta, mutta normaalisti vaaleanpunaisen suomi-ihoni kanssa se on auttamattomasti melko tumma. Ei kai se näin kesällä haittaa (:


Alla siis tuo wnb-nudelakka, neonvärien pohjaksi ensin valkoinen ranskislakka ja sitten tietysti itse neonvärit valkoisen päälle. Leimattu vielä kärkien väriset kuviot ja lisätty glitteriä. Lakkaus ei ole niin monimutkainen kuin lakkamäärästä voisi päätellä :D


Tämä lakkaus on tehty auringonpistoksen/lämpöhalvauksen vaikutuksen alaisena, mutta mitäpä kynsiholisti ei tekisi kynsiensä vuoksi? Oksettaa ja pyörryttää vieläkin niin maan hitosti mutta jotenkin onnistuin saamaan selväpäistä jälkeä. Ja iso kiitos kovalle harjoittelulle siitä, etten enää haista kynsilakkojen hajuista kuin ne pahimmat.


Käytetyt tarvikkeet:

-Yves Rocher kovettava hoitolakka
-Eveline Happy Colours 495
-French Manicure Le Blanc
-Eveline Happy Colours 498
-Wild & Crazy Neon Melon
-Depend numeroton
-Wild & Crazy Lemon
-H&M Blue My Mind
-Konadin punainen, keltainen, pinkki, vihreä ja sininen erikoislakka
-Wet n Wild Kaleidoscope
-Mavala Mavadry
-kuviot Konadin laatasta m8

Kävinpäs taas sitten siellä Seppälässä metsästämässä sitä Montanaa. Hyllyt olivat tällä kertaa täytettyinä, mutta siellä ei ollut vieläkään valkoista (eikä mustaakaan sen puoleen) ja tyhjien paikkojen puutteesta päättelin etteivät ne edes kuulu ko. myymälän valikoimiin. Siis kuka jättää lakkamerkiltä pois mustan ja valkoisen? Oikeasti. Ei auta kuin metsästää etelän Seppälöistä kunhan sinne pääsen. Plääh.

6 kommenttia:

 1. Meillä avokki aina tuumaa, että kiva toi sun harrastus ja nättejä juttuja teet, mutta haju on kammottava! Siis mikä haju? En mä haista enää mitään.. :D

  VastaaPoista
 2. Juu sama :D Mies sano mulle että "ei taida noi kynsilakanhajut kyllä paljoa sun oloasi auttaa". Aijaa, no onneksi sulla on edes hajuaisti vielä tallella.

  VastaaPoista
 3. Asun lapin tuppukylässä ja mustaa ja valkoista löytyy aina! kummaa touhua..

  VastaaPoista
 4. No äläpä muuta sano o.o Kyllä ihmettelen suuresti että mitähän ovat ajatelleet kun mustan ja valkoisen ovat pudottaneet pois.

  VastaaPoista
 5. Meillä tuppukylässä kyllä taitaa olla Montanaa :--D Tosin voi olla että oon sittenkin ostanut omani naapurikaupungista... Mulle kynsilakan tuoksu alkaa taas olla kaikessa ällöttävyydessään aika hyvä. Kaikista lakoista ei kyllä hirveää lemua tulekaan..

  VastaaPoista
 6. Niinkö? Täällä etelässäkään, missä siis nyt olen, ei ollut sitä. Seuraavaksi menen Helsinkiin etsimään :D Hyi! En kyllä ole koskaan tavannut ihmistä joka pitäisi kynsilakan hajusta :D

  VastaaPoista