maanantai 18. heinäkuuta 2011

Pulleita punaisia omppuja

Pystyin melkein kuulemaan, kuinka tuo vihreä lakka huusi punaisia omppuja seurakseen. Tuloksena vähän jouluinen ja toisaalta taas kesäinen lakkaus. Mielestäni ainakin aivan ihanat (: Vähän erilaiset hedelmäkynnet.


Alla vihreää lakkaa, päälle lätkitty omppufimoja ja joidenkin ympärille punaisia ja vihreitä strasseja. Vihreä shimmerlakka näytti niin arvokkaalta, että olisi ollut surullista jättää se ilman blingejä. Se joutuu myös taatusti joululakkailujeni uhriksi.


Alunperin ajattelin myös taas kerran iskeä lakkauksen päälle mattalakan, mutta sitä on vaikea saada levitettyä tasaisesti kun on näin paljon härpäkkeitä kynsissä. Varsinkin fimojen reunat on lähes mahdotonta saada matattua kauniisti.


Käytetyt tarvikkeet:

-Yves Rocher kovettava hoitolakka
-Depend 191 (ainoa jonka numero jäi jäljelle puhdistusoperaation jälkeen)
-Mavala Minute Quick-Finish
-Omppufimoja
-Strasseja
-Strassitikku

Minulla on myös kaunis tarina kerrottavana. Päätin hetken mielijohteesta kipaista kauppareissullani Anttilassa. Kuljin kohti tarjouspöytää ja sen luokse päästyäni sydämeni pysähtyi: Rimmelin mattapäälyslakka vain 3.50€. Siellä se nökötti yksinäisenä ja oli kovin eksyneen näköinen. Kuulin sen surkean äänen ja poimin sen mukaan lakkaperheeseeni, ettei sen tarvitsisi olla enää koskaan yksin. Sen pituinen se.

Vakavasti puhuen, Rimmelin mattapäälyslakkahan minulla jo on. Sain omani Seppälästä enkä edes tiedä miksi. Antoivat sen mukaani kun ostin muita tuotteita ja siinä on tarra, jossa lukee "lahja sinulle". Ei sillä ettenkö olisi hyppinyt kattoon, opiskelijana en ikinä laittaisi kahdeksaa euroa yhteen päälyslakkaan vaikka sitä niin kovin halusinkin. Kotona vertailussa sitten paljastui yksinäisen lakkani tarjoushinnan syy. Katsokaapa vaikka itse.Tänään ostettu, eli tuo jossa näkyy vihreää tarjoustarraa, on jostain syystä värjääntynyt. Joku on saattanut kaupassa sutaista sitä johonkin tai sitten se on lähtenyt tehtaalta viallisena tai sitten jotain ihan muuta. En kuitenkaan usko että väri vaikuttaa lakan toimivuuteen mitenkään ja eipähän tarvitse enää pelätä mattalakan kulumista kun on uusi pullo varastossa. Olen nimittäin vaalinut tuota entistä kuin jotain jalokiveä :D Kaikkea se kynsilakkaholismi teettää...

Ps. Wild & Crazyn Montanaa ei löytynyt. Mur Seppälälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti