sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

Hempeilyä

En ole eläessäni kokeillut yhtäkään laatulakkaa. Ennen ei ole kiinnostanut, nykyään en suostu maksamaan niistä. Jokin aikaa sitten sain kuitenkin yhden käsiini halvan kynsilakkapaketin mukana. Kynsilakkatietovisa: mikä kulttiklassikko kuvassa?

Lähikuvista tulee melko huonoja...

 Essien Mint Candy Apple, kynsilakkakokoelmani helmihän se!  Minttukarkkiomena on niin ihanan hempeä mintunsävy, että se vaati seurakseen hempeät pinkit konadrusetit ja vähän kimallusta. Tuloksena tämänpäiväinen manikyyri, josta en itse kovinkaan pidä. En tiedä mikä mättää.

...mutta kauempaa otetuista tarkkoja?

Täytyy myöntää että eron markettilakkoihin huomasi. Mint Candy Apple kuivui todella nopeasti konadointikuivaksi. Olin jopa hämmästynyt. Levittyvyys taas oli cremelakkojen tapaan tuskaa.Käytetyt tarvikkeet:
-Yves Rocherin kovettava hoitolakka
-Essie Mint Candy Apple
-Konadin pinkki erikoislakka
-Wild and Crazy Ticklish Toes
-Mavala Minute Quick-Finish
-Leimat Konadin laatasta m3
-Strassit
-Strassitikku

Tunnustan ): Olen valehdellut blogissani. Omistan Essien lisäksi myös kolme Orlyn minilakkaa jotka olin unohtanut :D En siis olekkaan vain yhden laatulakan varassa kuten väitin. Lisääkin toki tulee, kunhan löydän niitä alle 2,5€:n kappalehintaan. Ei ihan helppo tehtävä Suomessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti