perjantai 8. heinäkuuta 2011

"Ydinsodan jälkeinen pääsiäinen"

Noin siis tokaisi mieheni kun katsoi näitä kynsiä hetken. En kyllä ihan ymmärtänyt miten hän näissä näkee ydinsodan jälkeisen pääsiäisen mutta näkemyksensä kullakin :D Mielestäni näistä tulee mieleen lähinnä jokin mehujää. Melkein tekisi mieli nuolaista.



Pohja on tehty töpöttelyliukuvärjäämällä korallinväristä lakkaa aluslakan päälle, lisätty keltaista graffitilakkaa ja lopuksi perhosfimot kulmiin. Jotenkin ihanan kesäistä (: Kivoja lämpimiä värejä.



En oikein tiedä mikä suhde minulla on graffitilakkoihin. Ne ovat ihan kivoja, mutten ole varsinaisesti hullaantunut. Tällä hetkellä omistankin vain yhden mutta mielelläni ottaisin lisääkin.



Käytetyt tarvikkeet:

-Yves Rocher kovettava hoitolakka
-Nice View Elegance, ei nimeä tai numeroa
-Isadora Graffiti 804 Yellow Crew
-Mavala Minute Quick-Finish
-Oransseja perhosfimoja

En oikeasti edes tarvitsisi kynttä kovettavaa lakkaa, sillä kynteni ovat kovat muutenkin (: Mutta koska tuollainen sattuu kotona lojumaan, olisi tuhlausta ostaa uusi aluslakka. Itseasiassa kynteni ovat niin hyvässä kunnossa etten tarvitse minkäänlaisia hoitotuotteita. Salaisuuteni on maito: juon sitä valehtelematta noin litran päivässä ja kynnet tykkää. Tämä hoitovinkki ei taida sopia kuitenkaan kovin monelle... :D

2 kommenttia:

  1. ydinsodan jälkeinen pääsiäinen, aaaww! :D mut tosi kivat kynnet, ihanan raikkaat!:)

    VastaaPoista
  2. Nauratti kyllä minuakin :D Kiitos paljon (:

    VastaaPoista